ANTALYA / MURATPAŞA - Şehit Yasin Kurt Anadolu Lisesi

Nis

Bugün okulumuz öğretmenlerine “Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları” kapsamında Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından seminer düzenlenmiştir.

Bu kapsamda; İl Jandarma Komutanlığında Eğitim Sorumlusu Uzman Çavuş Sibel AKCA,

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Polis Memuru Şahin DEMİRKIRAN,

Antalya İl Müftülüğü Din Psikoloğu Ayhan KÖSE,

Antalya İl Sağlık Müdürlüğünden Betül KEVZER,

Yeşilay Danışmanlık Merkezinden Ayşegül İNCİ ve Ayşe ŞAHİN sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Şehitler ve Gaziler Haftası kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.  Bugün düzenlenen etkinlikte önce Tugay Bandosunun programı vardı. Ardından okulumuza adı verilen şehidimiz Jandarma Yüzbaşı Yasin KURT'UN babası Sayın Ziya KURT, değerli gazilerimiz okulumuz öğrencileri ile bir araya geldiler. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı toplantıda öğrencilerimiz günün anlam ve önemine ilişkin çok değerli bilgileri öğrenme şansını elde ettiler. Değerli katılımcılarımıza, Şehit Yasin Kurt Anadolu Lisesi ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

Mrt

Bakanlığımız ve OPET AŞ arasında imzalanan işbirliği kapsamında

Okullarda, temizlik ve hijyen odağında kültürel dönüşüm yaratmaya dayalı farkındalık geliştirerek, "yaparak ve yaşayarak öğrenme ilkesi" doğrultusunda sosyal sorumluluk projelerini "iyi uygulamalar" yoluyla hayata geçirmek stratejisi üzerine tasarlanmıştır.

Bu proje kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz ile birlikte "İyi Uygulamalar" çalışmaları yapılmıştır.

Ara

Okulumuza adı verilen Şehidimiz Jandarma Yüzbaşı Yasin KURT'un saygıdeğer babası Ziya KURT beyefendi bugün okulumuzu ziyaret etmiştir. Kendisine bu nazik ziyareti için çok teşekkür ederiz.